VELKOMMEN TIL 2016

Som et led i MARIBO TURISTFORENINGs marketing – vil vi fremadrettet satse mere på de social medier. Dette sker af flere årsager.

  1. De sociale netværker er kommet for at blive. Det kan man ikke benægte. Og man er nødt til at forny sig, hvis man – som virksomhed og forening – skal overleve.
  2. Dagens ledere er blevet yngre – og de er alle sammen på et eller flere af de efterfølgende netværker. Og skal man fange en løve, er man nødt til at tage en tur på savannen.
  3. På sociale netværker er det bare lettere at holde kontakten og organisere en større mængde mennesker.
social Mand retter på slips

FACEBOOK

Det største netværk

Facebook er uden tvivl kendt af de fleste – også af dem, som ikke har en profil der. For Facebook er det ubetinget største sociale netværk.

  1. Det er på Facebook at der er det største antal af potentielle medlemmer til foreninger som MARIBO TURISTFORENING.
  2. Der kan oprettes opslag med billeder og video, begivenheder og der kan linkes til andre sociale netværker, så som Instagram.

Alt i alt er Facebook et must for alle foreninger – for det vil bringe foreningen tættere på nye og eksisterende medlemmer.

social mand med computer og hund liggende ved siden af

INSTAGRAM

Det visuelle netværk
social mand arbejder på Instagram med mobil

Mobiltelefonen er så meget mere end bare en telefon. Virkelig mange mennesker deler hvor de er henne, hvad de laver og hvad de spiser(!) – dette har MARIBO TURISTFORENING valgt at udnytte til fulde med at skabe hashtag’et #mariboturist, hvilket betyder at hver gang nogen tager et billede og tilføjer hashtag’et vil alle disse billeder være lagt sammen under dette hashtag.

Kort sagt; hvis man se noget om maribo, kan man på Instagram søge på dette hashtag og se alle de billeder, hvor #mariboturist indgår i beskrivelsen.

Og som en lille ekstra bonus, vil alle disse billeder fremgå på foreningens Facebook-side under fanebladet “FØLG OS PÅ INSTAGRAM”

LINKED IN

Det professionelle netværk

Hvor Facebook er bygget på det mere personlige plan, er Linked In de arbejdendes og de professionelles netværk.

Det er her, hvor man forbindes ens tidligere, nuværende og fremtidige kollegaer.

Linked In er netværket, hvis man som forening søger lokale virksomheder som medlemmer. Eller hvis man som virksomhed søger nye medarbejdere.

Så selvfølgelig skulle MARIBO TURISTFORENING have en profil på Linked In. Det er da klart.

Social Kvinde skriver på computer

GOOGLE+

Det nødvendige netværk
Social Arbejdsbord med kaffe og computer

Google’s sociale netværk – Google+ – er kendt af de færreste og brugt af endnu færre.

Men(!) Google+ er stadig en nødvendighed. Ikke ud fra et medlems-, eller endda foreningsperspektiv. Men ud fra et hjemmeside-og-SEO-perspektiv.

For Google “ser” på aktiviteten på en virksomheds eller forenings Google+-side og rangerer den tilhørende hjemmeside i forhold til dette.

Så ingen Google+ side = dårligere resultat på Google.

Den er et nødvendigt onde.

Shares

Del

Del dette indlæg med dine venner

Shares